På besök i norra Sverige

Så var det dags för en helg, och Sofias första, utanför bubblan Glimåkra Folkhögskola. Efter en ljuvlig lunch på skolan fyllde vi bilen och drog upp mot Jönköping (det känns verkligen att man är i södra Sverige när man åker UPP till Jönköping). Efter ett antal U-svängar och efter att ha sett Jönköpings parkeringshus kom vi fram till stationen.
Där förväntade vi oss att få se vår käre vän Angelica Vidar snubbla ut ur Krösatåget från Mariannelund. Efter en stund hör vi ett brutalt vrål och en rödhårig tjej med en sjukt stor ryggsäck springer mot oss. Underbart att få träffa henne efter hela 5 veckor på olika håll. Bara en liten stund senare dyker vår krullhåriga vän, Erika Jonsson upp på stationen. Vips så var Kenyareunionen samlad. Efter att ha hoppat runt till vår signaturmelodi "Vi ska till Kenya", begav sig fyra, vissa mer vilsna i storstaden Jönköping än andra, tjejer mot Café Johan där en smaskig kladdkaka intogs. Ni som känner oss väl kanske förstår att vi pratade i munnen på varandra under de två timmar vi satt där och att troligtvis alla på caféet kunde hänga med i samtalet med tanke på vår ljudnivå.

Det var coolt att få handla i en stor ICA-affär igen. Nästan så att man kunde gå vilse bland matvarorna, tacka vet jag Hasses. Mitt bland alla ingredienser till Pasta carbonara slank fyra godispåsar ner i korgen. Inte vet jag (Sofia) hur det gick till, men efter nio månader har jag nu brutit mitt nyårslöfte. (Anna, hoppas att du hoppar över dessa rader). Sjukt gott var det i alla fall och helgen blev rätt svullig..
Så var det äntligen dags att få se SVF - skolan där 80% av eleverna gifter sig inom två år. Eller?
Vi såg fram emot att få träffa lite äkta missionare efter allt det svenskkyrkliga på Glimåkra (haha, visst vi gillar det men hjärtat sitter ju trots allt i Missionskyrkan). Vi fick en rejäl rundvandring på skolan kunde konstatera att utsikten, hela Jönköping samt Vättern, var lite mer att hurra för än vår, en ganska trist länga med rum.
När det väl var dags för mat var klockan ganska mycket och istället för pasta blev det en salig blandning av frukt, godis, ägg, mackor och måstet på alla folkhögskolor, te. I timmar satt vi och bara pratade om allt man inte hunnit prata om på telefon.
Kenyakänslan var maxad när vi kröp ner under samma täcken och i samma sängar igen. Hade det bara varit strömavbrott, myggnät hade hängt över oss och vi hade varit lite smutsigare hade vi kunnat vara på vårt kära hotell i Emali.

Lördagens stora problem blev att hinna äta upp all mat vi hade shoppat upp oss på. Efter frukost hann vi bara gå en sväng för att titta på lamadjuren i Stadsparken och klämma lite på SVF:arnas häftiga blommor som vecklade ut sig bara man rörde vid dem. COOLT!
Efter lunchen var det så dags för oss att åka vidare, utan Banjo. Med Magnus Ugglas "Vild och skild" ekandes (egentligen hörde man inte mycket av själva låten för att vi sjöng så högt) i högtalarna försökte vi oss på att hitta i Jönköping. Som vanligt körde vi rakt på och var snart ute på Eksjös flygfält.
Där kommer vi, tre tjejer i jeans och gympaskor och glider in. Vi möts av en hel rad med män i 25-40-årsåldern som står där iförda multisportsutrusning och kollar lite skeptiskt (valfritt uttal här, Klara ser gärna att ni säger sheptiskt) på oss.
Men likt Stålmannen genomgick vi en makeover bakom en lada och kom tillbaka som 3 råcoola scouter.
Så glider Tolls blåa buss in på parkeringen och vi kastar oss över våra kära deltagare i "Blacka Army", dock inte att förväxlas med "Black Army"...

Årets laguppställning i TA'I TP 2008 bestod av:

Jonna "Maffiabossen" Johansson
Marcus "Radiogurun" Vidar
Joachim "Historianörden" Vidar
Angelica "Minisovsäcken" Vidar
Malin "Chocken" Karlsson
Andreas " Mr. Toll" Toll
Moa "Musikklassbarnet" Lundgren
Emma "Torpaförstärkningen" Olsson
och så vi själva då.


En man i grönt (vi minns inte hans namn) hälsade oss välkomna med de lugnande orden att en militärövning gick av stapeln precis där vi skulle tillbringa våra närmaste 12 timmar. Med andra ord, i princip hela kartan var rödstreckad och att gå vilse var alltså förenat med livsfara. Men lite bomber och en upplyst himmel gjorde det hela lite mer spännade.
Spårningen började som väntat utan problem för Blacka Army. När vi insåg att vi var bland de sista kvar vid starten, utan att ha löst det första chiffret, fick vi direkt använda oss av nödnumret för att få kordinaterna till första kontrollen.
Sedan skulle ingenting kunna stoppa oss, eller?
Första området hade temat "Natur", det kanske hade varit vår grej men eftersom startuppgiften tog lite längre tid än beräknat blev det inte mycket tid över till kontroller... Det var ändå kul för oss att få skita ner oss ordentligt och få visa vad våra muskler går för när vi skulle flytta stockar för att få en kanot framåt.. Vårt motto blev så småningom "Chiffer kanske inte är riktigt vår starkhet, men när det kommer till det fysiska finns det ingen som slår oss"... Det var precis så vi kände när vi mötte lag efter lag med 4-5 starka killar i 25-årsåldern som liksom flög fram på stigarna och man riktigt såg hur vandringspokalen lyste i ögonen på dem...
För att hitta till nästa område fick vi åter ringa killen (som senare skulle visa sig bli en av våra bästa vänner) som satt på chifferlösningarna.
Nästa område hade temat Historia och äntligen fick vi chans att komma till vår rätt. Bara att Marcus slet av sig brallorna och gick ner i ett träsk bevisar hur väl vi kämpade här, med blandade resultat.
Självklart siktade vi på att plocka alla bonuskontroller ,som skulle ropas ut på en viss frekvens på radion vi hade med oss, varannan timme - trodde vi. Senare visade det sig att det var varje timme och när vi väl lyssnade på det en gång missade vi hela x-kordinaten. Det hela slutade med att vi struntade totalt i bonuskontrollerna...Vi vill ändå tacka Marcus för ett mycket skickligt arbete som radioman. Du var verkligen duktig, och vi menar det, från botten av våra hjärtan..
På område 3 var det dags för att visa våra kulturella sidor. Det hela inleddes med en tre minuter lång Opera "Ave Maria" som duett av Moa och Jonna. Vi andra agerade dirigenter, bakgrundsdansare, orkester samt scenarbetare. Mycket väl genomfört om vi själva hade fått bedöma... Vidare fick vi glänsa med våra kunskaper i kompositörer och deras verk. "Om man chansar på Mozart hela tiden måste det väl bli rätt någon gång i alla fall". Chiffret vi fick verkade extremt svårt och desperat försökte vi få tag på både Credos huvudkontor, Fredrik Wärff och vår käre historielärare Leif, dock utan resultat.
Sedan begav vi oss tillbaka mot starten där det serverades taco till tonerna från två trubbadurer. Lite väl gott kanske det smakade eftersom vi tog god tid på oss att sitta ner där. Denna gång var vi faktiskt nästan på väg att lösa chiffret, men bara nästan. Vi fick ringa vår vän- igen, och skamset skynda iväg mot toppen av ett berg. Detta berg skulle visa sig ha flera möjliga vägar att ta sig upp, men vi som ville ha lite utamning(?) valde vägen rakt upp för berget där stenarna rasade hej vilt omkring oss, men skam den som ger sig.
Uppe på berget låg området Geografi och förutom en mördarkontroll där man skulle springa med 10-litershinkar upp för en extrem backe klarade vi oss levande därifrån...
Snabba som hjortar löpte vi vidare mot området Sport. Äntligen! Sofia och Jonna knäckte så gott som alla sportfrågor, att kasta oss över ett 2-metersplank var en  baggis och att cykla i kolmörker var spännande... Chiffret till nästa kontroll bestod av ett sudoku och hör och häpna, vi knäckte vårt första chiffer! Lyckliga av framgången tågade vi iväg mot vårt sista område som var underhållning. Även här kunde vi briljera med våra kunskaper i hur man gör en charader på "Du kör ropet Pissemyra Pissemyra ajajaj", sjunger The Ark på Singstar bl.a. På kontrollen fick vi också inta en korv med bröd (mer rätt att kalla den kol med bröd kanske :)) innan vi var tvungna att gå till mål för att hinna innan sluttiden.
Ganska slitna funderade vi på att helt strunta i att sätta upp ett vindskydd. Till slut gjorde vi det och tur var det, för cirka 2 sekunder efter att vi hade lagt oss ner kom regnet. Vilken tajming, inte en droppe förrän vi låg under pressen. Vi i PK var självklart hårda och satsade på att dela sovsäck även detta år. En riktig höjdare som rekommenderas :)
Uppvaknadet blev något brutalt då ett helt gäng från Mariannelunds äventyrlinje hoppade in i vindskyddet och slet ut Angelica.. Tur att vår skola inte är fullt lika galen.
Efter frukost och gudstjänst fick vi äntligen reda på det glädjande beskedet: VI KOM INTE SIST. En 21:a plats var vi fullt nöjda med. Med beslutet om att börja öva chiffer tills nästa år skildes vi åt. En riktigt lyckad natt i smålandsskogarna och det kändes nästan som att vara hemma igen när man var omgiven av alla hemma-människor.
Sorgset konstaterade vi i PK att vi inte kommer att ha en fulltalig träff förrän någon gång i maj, om det går bra!
Sekunder efter att Ellen hade tagit över ratten somnade både Sofia och jag som små barn i baksätet...

Efter att sovit typ 14 timmar efter Ta'i vaknade vi åter upp i vårt gula dubbelrum, med smärtor i så gott som hela kroppen, men det hör ju till!

Inspirerade av Mariannelunds alla bus råkade vi få tag på Eriks nycklar, som han glömt på vårt rum. Det var ju nästan som att bjuda in oss till att busa!! Dessa nycklar skulle han få kämpa för att få tillbaka. På en lapp som vi tejpade upp på hans dörr stod det Matt 6:33 "Sök först Guds rike och du ska få allt det andra också." Nästa lapp kunde han då givetvis finna under en vas på altaret i kapellet. Den ledde i sin tur genom ett bibelord till mjölpåsen i köket, vidare till ett annat bibelord som handlade om stövlar. I Klaras stövel låg hans kära nycklar som han desperat letat efter ett par timmar. Vad han då inte visst var att vi redan varit inne på hans rum och stulit hans käraste ägodel. Det tog ett tag innan han upptäckte vårt illdåd. Nu väntar vi på hans hämnd, gulp.

Oj, vad långt detta inlägg blev. Antar att det bara kommer vara våra ivriga mammor (Japp, ni har båda två ringt idag och undrat när vi ska blogga nästa gång) som kommer att läsa hela. Ett stort tack till er två att ni uppmuntrar vårt skrivande här! Glöm inte att kommentera nu, men det gör du ju alltid Kicki, så det är väl ingen risk att du glömmer det? :)

Diggiloo diggiley

Diggiloo diggiley alla tittar på mig när jag går i mina gyllene skor...

Det började helt enkelt och oskyldigt med att vi skulle ta tag i vår städvecka och röja (på alla sätt) i köket. Det hela slutade med ett nästintill fullfjädrat mellanstadiedisco i rum 19. Hits som "Barbigirl", "Du är så yeah yeah, wow wow" , "Boom boom" och "Wannabe" spelades varma och vi tokdansade helt i discoanda.
Efter att vår kära granne Per kom in och undrade vad som försiggick drog vi ned på tempot något och satsade allt på att lära oss Herreys dans till "Diggiloo diggiley" istället... Ge oss några dagar så sitter den perfekt!



Förresten, är det någon som har tips på stipendier vi kan söka?

En helg i metropolen Vetlanda!

Mycket har hänt sen sist och tack och lov för att Sofia har uppdaterat er lite om läget i Glimåkra.
Efter det lite väl spännande och sista besöket på Infektionskliniken i Kristianstad var det äntligen dags för mig att för första gången i mitt liv få uppleva Vetlanda! Jag fyllde på lite servoolja i min trotjänare OLL, drog på CD:n "BÖDA 2008" och drog iväg från den här lilla bubblan vi lever i.

Snart var jag framme i de små hålorna som jag hittills bara hade hört talas om eller träffat gårdsgäng ifrån. Till min stora glädje åkte jag genom Korsberga och tänkte att jag i alla fall kunde ringa Anna och se om hon kanske, kanske skulle vara hemma något i helgen. Genom ett fett sammanträffande var hon hemma och vi kunde hänga ett tag. Så sjukt bra att träffa någon som själv varit i Tanzania i sex månader och volontärarbetat på en skola (man kan verkligen börja tro att jag förföljer Anna, först samhäll med mycket språk, projektarbete i Emali, caféjobb på Böda, caféansvarig och bo i stuga 22 och nu ett halvår i Tanzania). Galet bra :)

Så var det äntligen dags för att träffa tjejen som gjorde min sommar, tjejen som förgyllde livet i stuga 22 och tjejen som gjorde att vårt jobb gick som en dans: Hilda Fransson. Från att ha bott, levt och jobbat ihop konstant i två månader till att bara prata i telefon och maila var ett stort steg och det var sjukt gött att få träffas på riktigt igen.
Med "juni, juli, augusti" i bakgrunden hann vi uppdatera oss om vad som hänt sen sommarens slut innan vi var tvunga att dra iväg till Willys och storhandla inför helgen.
Fredagkvällen bjöd på en riktigt trevlig kräftskiva med Allianskyrkans tonår. Alltid lika spännande med uppdrag när man inte känner så många :) Fruktansvärt gott med kräftor och som pricken över i:et bjöd kvällen även på lite line dance och bugg! Och för att ha gjort Vetlanda på riktigt var vi såklart tvunga att dra ett VPS, varv på stan.
På lördagsmorgonen damp Gustaf och Kristin "Kryckan" in på Lädergränd och vi bakade i sann Bödaanda kladdkaka ihop. När även Emil och Johanna hade kommit drog vi alla iväg till Sävsjö och Boda Borg.
Sjukt taggade kastade vi oss in på banorna och kämpade hårt. Kristin, Emil, Simon och jag körde på för fullt och hade klarat 10 banor efter de fyra intensiva timmarna. Ett riktigt gött avslut blev det när Emil och jag, maxtaggade, kastade oss in på en svart bana så snabbt att varken Simon eller Kristin hann in, och trots detta klarade hela banan och fick den efterlängtade svarta stämpeln!
Festen fortsatte självklart med tacos och allmänt svull, det var inte lite grejer som Hans Swahn (mm, aa, mm, jo) hade packat på oss från Bödas förråd.
På kvällen fick jag också uppleva ett riktigt småländskt, frikyrkligt nattmöte. Riktigt bra!
Sen låg vi och käkade godis och umgicks hela natten, svårt att inte längta tillbaka till de ljuva dagarna på Böda.
Efter gudstjänst, fotbollsspel, alias och ännu mer tacos var det dags att sklijas åt. Alla med mer eller mindre längtan till nästa sommar :)
Väl hemma i Glimåkra somnade jag bra mycket tidigare än vad som är tillåtet på en folkhögskola...

Tack alla kära vänner för en helt underbar helg! Jag saknar er redan, men ni är alltid välkomna att hälsa på mig i Glimåkra eller gör som Kristin och kom och hälsa på mig i Tanzania, det är mer än okej ;)

Kristianstad, kärt besök och grabbhelg

Efter att jag (Sofia) knappt varit utanför Glimåkra med omnejd på en månad, har vi nu varit i storstaden Kristianstad tre gånger på en vecka. Det började med Arn på bio förra lördagen. Riktigt mysigt att komma iväg och göra något annat än bara det traditionella folkhögskolelivet här. Vi som inte har läst böckerna kunde dessutom uppskatta filmen ordentligt.

I tisdags hade vi tid för vaccination på sjukhuset i Kristianstad. Där träffade vi överläkare Rolf, en mycket sympatisk man i sina bästa år, eller? Knappast. Sur och tråkig är nog adjektiv som bättre stämmer in på den mannen. Han tyckte att vi var envisa, kanske har han i och för sig rätt. Efter att ha fått vårt vaccin mot hjärnhinneinflammation och tuberkulos-testet kunde vi i alla fall glada ge oss av därifrån. Den varma chokladen var ett stort plus! Förresten kände jag mig som en riktig skåning när jag (efter att ha konstaterat att mitt landstingskort ligger hemma på mitt rum) fick ett nytt kort för Skånes landsting.
Att hitta en fotoautomat i Kristianstad var ett äventyr i sig. Vi behövde nämligen kort på oss själva i pass-storlek till våra visumansökningar. Det var längesen jag skrattade så länge. Vi såg verkligen sjuka ut på våra kort. Det skulle inte förvåna mig det minsta om de inte vill släppa in sådana galningar i Tanzania.

Igår var det dags för återbesök på vaccinationsmottagningen. TBC-testet skulle läsas av. Det mesta var sig likt. Rolf var där, chokladen var godast i början och Klara började lösa korsord. Jag gick in först för att få mitt vaccin och det var inte så mycket mer med det, förrän jag märkte att jag blev väldigt yr av sprutan. Kändes som att jag skulle försvinna, så sköterskan sa att mig att lägga mig ner och hon tog blodtrycket på mig. Jag mådde inte hyperdåligt, men de ville ändå att jag skulle fortsätta ligga ner. Därför flyttades jag till en bår/sjukhussäng som de rullade iväg mig på till ett annat rum. Klara såg minst sagt chockad ut när jag kom ut i det tillståndet och jag tyckte mest att det var pinsamt att jag verkade jättesjuk fast jag bara var lite yr. Dessvärre bidrog nog det till att jag skrämde upp Klara lite inför hennes spruta, men stark som hon är klarade hon av det mycket bättre än vad jag gjorde :)

Något som jag är väldigt nöjd över att vi gjorde på sjukhuset var att vi tog varsitt kort där det står "Jag har tagit ställning". Där kryssade vi i att vi vill donera våra organ. Dessa kort förvaras nu i våra plånböcker, så vet ni det nära och kära.

Efter ett roligt pizzeriabesök i Kristianstad lämnade Klara mig för nordliga breddgrader, närmare bestämt Vetlanda, där hon träffar sina kära Bödavänner. Det är tomt utan min kära Klabbe i helgen. Tur är väl då att..

.. jag har en sådan fantastisk vän hemma i Norrköping. Det är inte många som skulle åka bil i 70 mil för att vara ute i ingenstans i 13 timmar. Det ska till en Anna för att göra någonting sånt. Vilken underbar vän jag har! 20.00 träffar jag och Erik denna underbara Anna vid Hasses. Ett kärt återseende efter en månad och lättnad över att hon hittade hit. Eftersom Klara och jag körde fel på vägen hit är det inte superlätt att förklara den rätta vägen för någon annan. Jag kan den ju liksom inte ens :)
Anna gjorde min kväll! Vi gick runt i Glimåkra, drack te och chailatte och myste på vårt rum. Eftersom vi båda två var ganska trötta betsämde vi oss vid 01.00-tiden att en morgonpromenad vid 07.00 var det enda rätta. Jag visade Anna mina favoritplatser i Skåneskogarna och efter frukost var hon tvungen att åka hem för att hinna till jobbet. Inget skulle kunna ha gjort mog gladare denna helg än att få spendera några timmar med denna människa. TACK!

För några helger sedan var det tjejhelg som gällde i Glimåkra. Den här helgen är det grabbhelg. Erik, Victor, Per och jag håller ställningarna så gott vi kan. Smeknamnet Roffa används extra mycket för att jag ska passa in. Roligast idag har varit att göra dreads på Erik. Jag förstår inte hur han vågar låta mig göra det, kanske beror på mina rötter i Rasta-Blacka. De är ännu inte perfekta, men med lite mer kärlek, vård och omsorg ska de nog snart bli riktigt bra.

Nu ser jag fram mot morgondagen då jag efter ett helt år äntligen ska få träffa min Lisa igen, som bara bor ungefär en mil från mig nu. Sjukt, men sant. Jag längtar!

Ni där hemma, halva tiden här har gått nu. Alla vet om att det är den 27 oktober som är avresedatum till Tanzania hoppas jag. Mellan den 17-27 oktober måste jag hinna med att träffa er alla. Då ska vi tokumgås! Klara instämmer säkert hon med i de orden.

Förresten har jag börjat tycka att The Shins är ganska så bra, efter att ha blivit torterad av Eriks musiksmak.

Rum 19 - Röjjjrummet

Ännu en helg har förflutit här i nordöstra Skåne. Den här gången har den innehållit en härlig dag på grannorten Brobys marknad. Där shoppade vi upp oss på en gammal brun tekanna (ett måste i varje folkhögskoleinternat) och fyra vackra ljuslyktor som numera pryder vårt fönster. Perfekt för kommande myskvällar.
När vi kom hem från Broby marknad och i godan ro går in i vår hall sitter dessa små figurer utanför vår dörr och väntar:


En mexikan och en liten rosa elefant! Efter att chocken och skrattattacken hade lagt sig insåg vi vem som var den givmilde människan. Tack vår käre vän  Erik "Usse" för det!

Helgen fortsatte bra med en fotbollskväll på "den gamle danske kro" (ska sägas på riktigt brutal skånska för maximal effekt) i Glimåkra City. Det var spännande...
Vidare vill vi tacka för ett angenämnt möte med vår gamle vän Gustaf. Det var skumt men härligt att världen som finns där hemma kom hit och hälsade på. Vi tycker helt klart att många fler borde följa Gustafs exempel och komma hit och kolla in vårt place.
Om ni, mot förmodan inte hinner det, kommer här några bilder från vårt nya hem:



Vi har i alla fall försökt pimpa garderoberna med bilder på det finaste vi har!



Sofia lycklig över rummets all prakt




Välkommen till Klabbe och Roffes internecafé! Internatets enda rum med internetuppkoppling! Kom gärna in en sväng, ta en kopp te, kolla mailen, slå på någon härlig låt på youtube eller slå dig ner och bara prata en stund.
Kort och gott: det är här det händer!
(Ja, Erik, det är nu du ska känna dig träffad!)

Vi har verkligen gjort oss hemmastadda här, och en viktig faktor för att kunna bevara känslan från studentveckan( och som en hyllning till alla underbara människor i S3, inklusive vikarier förstås...) pryder äntligen vår vägg:



Hoppas ni fått blodad tand och vill se allt detta i verkligheten!

Stora kramar från Sofia & Klara










Bilder från Bibelskolan




Klättring i Kullaberg






Klassens dag - Bibellinjen på klättringsäventyr





Tjejkväll med Ellen och Lina





Lina i SunTrip-utstyrsel






Ellen som turist





Victor på väg mot toppen





Laddade för Glimmaspelen

Vårt första gemensamma gig...

Äntligen har alltså Sofia och Klara gjort sitt första gig tillsammans :)
Imorse gick en morgonbön utan dess like av stapeln, Sofia vid pianot och Klara vid gitarren (alla som känner mig kanske blir aningen chockade nu...).
Helt galet men underbart roligt var det i alla fall. Som tur var fick vi lite förstärkning av en fiol också. Vackert!

Nu ska vi iväg och spela innebandy, badminton eller någon annan folkhögskolesport! Skönt med en helg nu igen, det är slitigt i veckorna alltså...






Kramar från Klabbe & Roffa

Glimmaspelen

Melodi: SunTrip

"Heja Bibel, vi är bäst,
vi ska vinna, det blir fest.
Baka kakor, dricka te,
snart har vi vår trofé!

Stefan, han är våran präst,
kanske därför vi är bäst.
Afrikaner, engelsmän,
här är vårt supergäng!"







Igår var det alltså äntligen dags för de beryktade Glimmaspelen! Bibel hade tagit hem spelet år efter år och detta var Stefan inte sen att påpeka för oss, med andra ord, förväntningarna var skyhöga. Vår klass hade ett solklart tema: turister på en SunTrip-resa. Allt var med, Sun-triplåten, t-shirten, solstolar, gympapass, badringar, solkräm, solreflektorer, strumporna i sandalerna och det eviga fotandet.
Klockan tio i nio hade hela skolan samlats för att att inviga spelen och tända facklan. Då glider en minibuss fullpackad med galna turister in och stormar stället. Tack vare vår reseledare och våra kartor stora som berg hittade fram till vår plats. Spelen kunde börja...



Klara, Erik, Per och Sofia i minibussen på väg på semester.





Herr och fru Storch?





Tävlingarna var allt från äggkastning i lakan och flygplanskastning till blindfotboll och norsk karaoke. Efter tävlingarnas slut samlades allihopa igen vid facklan för prisutdelningen. Vi ropades fram som vinnare för bästa utklädnad! (tur det, med tanke på att vi åkte ända till Växjö för att hämta kläder och få tag i en SunTrip t-shirt (som Lina lånade av en kompis hon inte pratat med på fem år, vad gör man inte för att vinna Glimmaspelen!?))
Dessvärre vann vi inte hela tävlingen, utan fick se oss besegrade av Gospel, en hedrande andraplats kammade vi ändå hem. Pokalen stoltserar med sin närvaro i tv-rummet.


RSS 2.0